Frederik Vesti sikrer sig Macau GP-billet på afbud

Foto: Prema Powerteam

Frederik Vesti fik debut i Macau i fjor, og nu skulle vejen være banet for at Prema Powerteams dansker får et nyt løb på den historiske bybane i Macau. Det kommer direkte efter danskerens første test i FIA Formula 3 og ikke mindst sidste weekend, hvor danskeren sikrede sig titlen i Formula Regional European Championship efter en sæson, som har budt på 13 løbssejre af 24 mulige.

Chancen til danskeren kommer efter Prema har været nødt til at finde en erstatning for Jehan Daruvala, som under træning er blevet ramt af en knæskade. Daruvala endte som treer i FIA Formula 3 i år. I stedet bliver det nu til dansk deltagelse.

I forvejen er Christian Lundgaard allerede annonceret til start i Macau også.

I fjor debuterede Vesti i Macau for sit daværende team, Van Amersfoort Racing, og at få en ny chance i østaten er selvsagt noget, som Vesti glæder sig over:

– Jeg er utroligt glad for at hoppe op i FIA Formula 3 til Macau. Jeg er stolt af at få chancen for Prema i det, der er sæsonens største læb i F3. Jeg vil kunne lære rigtig meget af mine holdkammerater her, for FIA F3 er en fuldstændigt ny bil for mig. Selvfølgelig er det ærgerligt, at det sker på baggrund af en skade til Jehan, og jeg vil gerne ønske ham god og hurtig bedring. Med det sagt, så er jeg super spændt over den her mulighed, skriver Frederik Vesti i et opslag på Facebook.


Post season test

Vesti fik sine første kilometer i FIA F3-raceren tidligere i denne uge ved sæsonens “post-season test” i Valencia.

Chefen for Theodore Racing-koncernen, som driver Prema, Teddy Yip Jr., siger til Formulascout, at han ser Vesti som en mulig overraskelse i Macau:

– Vi er glade for at kunne byde Frederik velkommen til. Han har haft et fantastisk år, og har taget et stort antal sejre og ikke mindst titlen som den første Formula Regional European-mester. Vi ser ham som en mulig outsider til Macau Grand Prix, og ser frem til at se ham køre i Macau for anden gang, forklarer han.

Macau Grand Prix 2019 køres den 16-17. november.

https://www.facebook.com/FrederikVestiMotorsport/posts/2371477969646976

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: