Fuld aflysning på Imola efter stort uvejr

Britiske Oliver Bearman har godt styr på Baku City Circuit, hvorfor han både var hurtigst i træningen og kvalifikationen. Foto: Joe Portlock - Formula 1/Formula Motorsport Limited via Getty Images
Foto: Foto: Joe Portlock - Formula 1/Formula Motorsport Limited via Getty Images

Der bliver en del mindre racing at følge i Kristi Himmelfarts-weekenden, for efter et usædvanligt stort uvejr har arrangørerne bag weekendens F1-afdeling på Imola i samråd med FIA besluttet at aflyse grundet den aktuelle situation i Norditalien. Det rammer selvsagt også alle supportklasserne, som vi plejer at følge tæt her på sitet.

Store regnskyl har ramt regionen hårdt og efterladt mange områder med oversvømmelser – inklusive på Imola. Over 5.000 er blevet evakueret.

F1-præsident Stefano Domenicali siger i dagens fælles udmelding:

– Det er en stor tragedie at se det, der har ramt Imola og regionen – og området, hvor jeg selv voksede op. Jeg vil gerne sende mine tanker til alle berørte familier og lokalsamfund, som er ramt af oversvømmelserne og sende min største tak til et stærkt og hårdtarbejdende nødpersonel, som arbejder på fuld kraft for at hjælpe alle berørte på den bedst mulige måde. Beslutningen, vi har taget, er den rette for alle i lokalsamfundet og for F1, og vi skal ikke føre en ekstra belastning til de lokale myndigheder, som med denne forfærdelige situation har sit at se til.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: