Guldfest i vente: Martin Andersen og Team Engstler er klar til sæsonfinalen på Hockenheim

Foto: Gruppe C/Team Engstler

Mens overraskelsesmomentet er afgjort – for mesterskabet er allerede Martin Andersens – så er der en spændende og speciel sæsonfinale i vente i denne weekend på Hockenheim for Martin Andersen og Honda-teamet Team Engstler i ADAC TCR Germany. 

Årets sidste racerweekend er nemlig utroligt vigtig – det er prikken over iét, og så er det den weekend, man går og tænker tilbage til gennem hele vinterpausen. Derfor er det helt afgørende for Team Engstlers dansker at runde en perfekt sæson af på en god måde, når turen i weekenden går til den tidligere F1-bane lidt syd for Frankfurt. 

– Det er en mega, mega vigtig weekend den her. At sætte kronen på værket og runde året af på en god måde er virkelig afgørende, så vi skal ud at køre endnu en stærk løbsweekend til den stime, vi har haft specielt her i den anden halvdel af sæsonen, forklarer Martin Andersen.

Det er en stærk sidste halvsæson fra Martin Andersen, som skal afsluttes på Hockenheim denne weekend. Foto: Gruppe C Photography

Han tilføjer:

– Vi var gode på Hockenheim sidst vi kørte der i foråret til en testdag, så jeg er ret spændt på at se, hvor meget vi har rykket os siden dengang. Og jo – mesterskabet er afgjort, men jeg har også en lille rekord at køre for. Jeg kan blive den første til at være på podiet i samtlige løb over en sæson, hvis alt går vel, forklarer Martin Andersen. 


Det tyske mesterskab kom i hus allerede i sidste måned på Sachsenring for Martin Andersen, der ved den lejlighed slog mesterskabet fast ved at vinde begge weekendens heats. Det er en præstation, som den unge viborgenser håber at gentage i denne weekends sæsonfinale. 

– Det er helt klart målet at gentage succesen fra sidst. Sachsenring var en virkelig god weekend, men det er altid svært at sige på forhånd, hvordan det går i en serie som TCR Germany. Uanset hvad er finaleweekenden virkelig vigtig at gøre en god figur i, for den er på så mange måder udgangspunktet for næste års sæson, afrunder Martin Andersen.

Senest blev det til dobbeltsejr på Sachsenring, hvor mesterskabet også blev sikret. Foto: Gruppe C Photography

Weekendens program på Hockenheim går allerede løs fredag aften med weekendens første kvalifikation, mens der er kvalifikation og løb lørdag samt årets sidste finale i ADAC TCR Germany søndag. 

Det hele kan som altid følges live på www.adac-motorsport.de samt på engelsk hos www.motorsport.tvLørdagens race køres med start klokken 11.35, mens søndagens finale køres samme tid på dagen – 11.35.  

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: