Haas skifter teamchef – Günther Steiner ude til fordel for Komatsu

brazil-14
Foto: Haas F1

Haas F1 er ude med lidt af en overraskelse her til aften, for teamet har med øjeblikkelig virkning skiftet ud i chefstolen. Günther Steiner forlader teamet efter ti år som teamchef og Steiners rolle overtages fra nu af japanske Ayao Komatsu, som indtil nu har været teamets Director of Engineering. Japaneren startede i sin tid som ledende engineer, og har over 20 års F1-erfaring på CV’et i ingeniørarbejdet såvel som på ledelsesfronten.

Onsdagens udmelding fra Haas F1 peger på, at Komatsu først og fremmest skal bruge sin ingeniørbaggrund til at gøre teamet mere konkurrencedygtigt i år. Teamejer Gene Haas siger i pressemeddelelsen:

– Jeg vil gerne rette en stor tak til Günther Steiner for hans hårde arbejde over det seneste årti, og jeg ønsker ham alt det bedste fremover. For at forbedre os som organisation står det klart, at vi skal forbedre vores performance på banen, og med Ayao Komatsu som ny teamchef får vi helt fundamentalt en ingeniør i centrum af vores teamledelse.

Haas fortsætter:

– Vi har haft succeser, men vi er nødt til at levere resultaterne mere konsistent, hvis vi skal nå vores større mål som organisation. Vi skal være effektive med vore ressourcer, men i forhold til vores evner indenfor design og ingeniørarbejde er forbedringer nøglen for os. Jeg ser frem til at arbejde med Ayao og få maksimeret vores potentiale.


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: