Danske High Class Racing har i dag annonceret at Robert Kubica skal gøre Anders Fjordbach og Dennis Andersen selskab i teamets Oreca 07-Gibson med nummer 20. Dette skal han i de to sidste afdelinger af FIA WEC sæsonen, som køre i Bahrain.

Kubica er 2021 European Le Mans Series-mester i LMP2-klassen, samtidig med at han stadig er aktiv i Formel 1 som reservekører for Alfa Romeo Racing ORLEN.

Annonce:

Han erstatter Jan Magnussen, som har andre motorsportsforpligtelser på disse datoer, men alt er ikke ukendt for polske Kubica. Robert Kubica kørte Rolex 24 på Daytona med High Class Racing.

Pressefoto: High Class Racing

Efter den lange pause efter den 89. udgave af 24H of Le Mans, hvor begge teamets biler så målflaget, er High Class Racing nu klar til at give den en skalle i de to sidste WEC-afdelinger. D. 30. oktober er det et 6-timers løb og weekenden efter, d. 6. november, er det et 8-timers løb som sæsonfinale.

Kubica har haft en travl anden del af sæsonen, hvor han blandt andet har kæmpet med om sejren i 24H of Le Mans, kørt et Formel 1-løb for Alfa Romeo ORLEN og vundet ELMS titlen i slutningen af september. Derudover kørte han som tidligere nævnt også de 24H in Daytona for High Class Racing.

“Efter ELMS-mesterskabet og naturligvis deltagelsen i 24H of Le Mans, er jeg glad for at slutte mig til High Class Racing i de sidste afdelinger af WEC i Bahrain. Jeg kender selvfølgelig mine teamkammerater Anders og Dennis, og vi forsøger at have lidt bedre held her end vi havde i Daytona. Vi vil forsøge at nyde det og opnå det bedst mulige resultat i de to afdelinger, og jeg håber på jeg kan gøre en forskel så vi opnår det mål. Jeg ser frem til at køre med teamet igen for anden gang i denne sæson og lad os håbe at vi får nogle gode kampe i ProAm-klassen, hvilket er lidt anderledes i forhold til hvad jeg har kørt i ELMS og Le Mans. Jeg tror det er en god mulighed, og jeg vil gerne bruge den til at give mit bedste endnu engang,” udtaler Robert Kubica forud for head-to-head sæsonfinalen i Bahrain.

Annonce:

Forfatter: Nicolai Hald

Jeg er en 24-årig ung vestjyde som på nuværende tidspunkt prøver kræfter som nordjyde, da jeg er bosat i Aalborg. Jeg interesserer mig enormt meget for motorsport, hvilket også er grunden til jeg er at finde som skribent på Boxengasse.dk. Mit fokus er primært på Formel 2, Formel 3 samt Road To Indy.

Leave a Reply