Indycar: Arrow McLaren dropper Malukas

Foto: Indycar/Joe Skibinski

Arrow McLaren står aktuelt med et åbent sæde i Indycar efter de i dag har annonceret, at de har ophævet aftalen med amerikansk/litauiske David Malukas.

Malukas blev en del af teamet til i år, men har aldrig nået at køre en meter for alvor for Arrow McLaren, da han op til sæsonstarten faldt på mountainbike og skadede sit venstre håndled.

Uheldet skete i februar, en måned inden sæsonpremieren, og håndleddet har fået så komplicerede skader, at det nu har holdt ham ude af Indycar i de første fire løbsweekender. Callum Ilott og den forsvarende F2-mester, Theo Pourchaire, har delt opgaverne hos Arrow McLaren mellem sig siden – men nu har teamet helt droppet Malukas og sat jagten ind på en erstatning for sæsonen.

Hvem det bliver, er endnu ikek afklaret, men McLaren slår fast, at det vil ske snarest.

– De seneste tre måneder har været svære for mig. Jeg har hele tiden set det som et privilegie at skulle repræsentere Arrow McLaren, og jeg er uendeligt ked af, at det aldrig blev til et løb. Jeg ville have elsket at fortsætte med teamet, for de har været rigtig gode og gjort meget for mig. Jeg har gjort alt, jeg kunne, for at speede processen med mit håndled op, men det har desværre taget længere tid end forventet. Alle skader er forskellige, og hver eneste krop heler forskelligt – så jeg vil rette min opmærksomhed mod at blive 100 procent klar igen og dernæst vise, at jeg er klar til at konkurrere og vinde igen, siger David Malukas til Indycar.com.


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: