Indycar: Pole til Palou på Laguna Seca – Lundgaard starter sekser

Foto: Indycar/Penske Entertainment

Det bliver med Alex Palou i forreste startbås, når det i aften dansk tid går løs med Firestone Grand Prix of Monterey på Laguna Seca. Den forsvarende mester kom bedst ud af duellen om pole position på den californiske bane og sikrede sig sæsonens anden af slagsen foran Kyle Kirkwood og Felix Rosenqvist efter tætte kampe for først at nå ind i Fast 12 og dernæst Fast Six.

Kvalifikationen kan også blive et vigtigt første skridt i mesterskabskampen for Palou, for han er toer i den samlede stilling, mens den mesterskabsførende Will Power endte helt nede som nummer 15 på gridden – og med en difference på fem point mellem Palou og Power kan det godt få indflydelse – det ved vi om 95 omgange. Sikkert er det til gengæld at Palou har en rigtig fin statistik på Laguna Seca, for han vandt i 2022 og var på skamlen i 2021 såvel som sidste år.

Christian Lundgaard nåede med i den afgørende Fast Six, og endte her som sekser, hvilket også bliver østjydens startplacering på Laguna Seca i aften, mens Christian Rasmussen ikke rigtigt fik det til at spille og starter som nummer 21.

Fuldt resultat

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: