DTM kommer til Sverige

Foto: Copyright: Audi Communications Motorsport / Michael Kunkel

DTM har annonceret seriens 2020-kalender, som byder på et par ret spændende nyskabelser – især set med skandinaviske briller.

DTM-kalenderen har traditionelt budt på et par ture ud af Tyskland, hvor blandt andet runden på britiske Brands Hatch i Kent har været fast tilbagevendende og ganske populær. I alt er der fire tyske events på 2020-kalenderen, mens der er fem ture udenfor Tyskland. Den sidste af i alt ti løbsweekender er endnu ikke annonceret, men DTM-organisationen tilføjer, at den kommer på et senere tidspunkt.

Nye på kalenderen den svenske afdeling, for Skandinaviens hidtil eneste F1-bane, Anderstorp, har nemlig fået æren af at være vært, når det går løs den 12-14. juni. Også Monza er en ny tilføjelse i DTM-sammenhæng.

Monza bliver den fjerde italienske bane til at have DTM på programmet, og overtager efter Misano, som har haft serien de seneste to år. Inden da har også Adria og Mugello været på den overvejende tyske kalender, men nu er det tid til Monza.

DTM har slået sig godt ned udenfor hjemlandet Tyskland, hvor specielt Brands Hatch-afdelingen i England har vundet indpas som en tradition blandt de britiske fans. Nu kommer turen til Sverige, som bliver vært til juni. Copyright: Audi Communications Motorsport / Michael Kunkel
Rights: Audi Communications Motorsport / Michael Kunkel

Formatet i DTM fortsætter som i år, altså med en double header-weekend, der har en kvalifikationssession og et løb både lørdag og søndag.


Zolder i Belgien er vært for sæsonpremieren, og som tidligere er finalen igen på Hockenheim i Baden-Württemberg, når vi rammer den første oktoberweekend i 2020.

Også Brands Hatch fortsætter sit værtsskab, ligesom Assen i Holland fik en god debut i år og er med igen til næste år i DTM.

Som supportserie har organisationen bag DTM, ITR, allerede annonceret, at den rent kvindelige formelserie, W Series, er på plads som supportklasse i 2020.

2020-kalenderen:

24-26 April: Circuit Zolder (B)

15-17 Maj: Lausitzring (DE)

29-31 Maj: Ikke annonceret

12-14 June: Scandinavian Raceway Anderstorp (SE)

26-28 Juni: Autodromo Nazionale Monza (IT)

10-12 Juli: Norisring (DE)

22-23 August: Brands Hatch Circuit (UK)

4-6 September: TT Circuit Assen (NL)

11-13 September: Nürburgring (DE)

2-4 Oktober: Hockenheimring (DE)

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: