F2: Bahrain – Pourchaire rundbarberede feltet i kvalifikationen

Foto: Joe Portlock - Formula 1/Formula Motorsport Limited via Getty Images

Træningen opsummeret
I formiddags skete det vi længe har ventet på. Grønt flag til årets første Formel 2 session!

Det blev hurtigt tydeligt at ART Grand Prix så stærke ud, hvilket blev cementeret da de sluttede træningen med de to øverste placeringer. Arthur Leclerc var ellers tæt på at fange Martins hurtigste tid, men måtte med blot 0,044 sekunder se sig slået ned til tredje bedste tid.

Danske Frederik Vesti viste også tegn på at han har fundet sig til rette hos Prema Racing. Fjerde hurtigste mand i træningen gav formentlig Mercedes juniortalentet håb forud for aftenens kvalifikation. Se det komplette resultat sidst i artiklen.

Foto: Joe Portlock – Formula 1/Formula Motorsport Limited via Getty Images

Med solskinnet væk, blev det endelig tid til årets første Formel 2 kvalifikation. Et tidspunkt vi har ventet på siden sæsonafslutningen tilbage i november.

Lamperne som oplyser Bahrain International Circuit var tændt, visirerne lukkede – nu gjaldt det at finde feltets hurtigste kører.


Kvalifikationen – Pourchaire sikrede sig sin blot anden Formel 2 pole position

Tiderne begyndte hurtigt at tikke ind omkring 1 minut og 42 sekunder men franske Theo Pourchaire som var hurtigst i træningen, blev første kører under 1:42 med tiden 1:41.530. Det var næsten et halvt sekund hurtigere end Ralph Boschung på daværende tidspunkt.

Pourchaire fortsatte med at sætte afstand mellem ham og resten af feltet. Ved målflaget var han 0,751 sekunder foran teamkammeraten Martins med anden hurtigste tid. Tiden på 1:40.903 sikrede franske Pourchaire sin blot anden pole position i Formel 2. Han starter derfor P10 i morgendagens sprintløb.

Frederik Vesti sluttede kvalifikationen med den femte hurtigste tid på 1:41.897, hvilket betyder han starter i selvsamme position i både sprintløbet og featureløbet på søndag. Det var kun top 5 som kunne holde sig indenfor et sekund på Theo Pourchaire.

P5 til og med P10 var blot adskilt af 0,113 sekunder.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.

Resultatet for kvalifikationen

Foto: FIA

Resultatet for træningen

Foto: FIA
Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: