F2: Opsamling på første testdag forud for sæsonen

Foto: Frederik Vesti Motorsport/Facebook

Formel 2 er tilbage! Tre testdage i Bahrain er på programmet i år, den første blev kørt i går, anden køres i dag og tredje køres i morgen.

Det blev Frederik Vestis tidligere teamkammerat, Theo Pourchaire, som satte gårsdagens hurtigste tid på 1:45.165 i eftermiddagssessionen.

Vesti er som mange bekendt skiftet tilbage det efterhånden legendariske team, Prema Racing, som han allerede har stiftet bekendtskab med tidligere i karrieren, blandt andet i 2020 da han kørte Formel 3.

Morgensessionen

Johan Deruvala må have savnet at sidde bag rattet af en racerbil, for da pitlane blev åbnet strøg han straks ud på banen for at køre sin installationsomgang. Lige bag ham var Ralph Boschung som blev første kører med en noteret tid i 2023 på 1:45.652.


Først halvanden time inden målflaget for denne session begyndte tiderne at falde. Daruvala satte med tiden 1:45.574 sin MP racer i front, inden al færdsel blev stoppet af et rødt flag, forårsaget af Zane Maloney i sin Rodin Carlin racer.

Den sidste halve time blev atter brugt på at barbere sekunder af de allerede noterede tider. Franske Pourchaire barberede således så meget af sin tid, at der ved målflaget var 0,348 sekunder ned til Darvuala med næstbedste tid.

Vestis nye teamkammerat, Oliver Bearman, kørte flest omgange af alle med 37 styk.

Artiklen fortsætter under billedet*

Morgentiderne

Foto: Formula 1/Formula Motorsport Limited

Eftermiddagssessionen

Med solen på vej ned over Sakhir fortsatte tiderne med at falde i kontrast til morgensessionen. Carlin kørerne Fittipaldi og Maloney var kortvarigt i front, inden Novalak og Verschoor skilte de to ad.

Norske Hauger blev den første til at bryde barrieren ned til tiderne under 1.45, men blev dog hurtigt overhalet indenom af holdkammerat Daruvala.

Frederik Vesti frembragte det røde flag med en time igen.

Formel 2 feltet kører endnu en testdag i dag, som vi naturligvis også samler op på.

Eftermiddagstiderne

Foto: Formula 1/Formula Motorsport Limited
Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: