Frederik Vesti rykker op i FIA Formula 3 til 2020

Foto: PREMA
Frederik Vesti har i dag kronet en suveræn 2019-sæson med at avancere endnu en gang gennem formelklasserne. Vestis italienske team, PREMA Racing, har torsdag præsenteret danskeren som en del af deres lineup til FIA Formula 3 i 2020. Det betyder først og fremmest endnu skarpere konkurrence og endnu mere bevågenhed omkring Vesti, som i FIA Formula 3 kommer til at følge Formel 1 på den europæiske del af kalenderen.
– Jeg er ekstremt taknemmelig overfor PREMA for at de har givet mig den her mulighed. Som kørere drømmer vi alle om at blive en del af dét hold – og kun få ender med at få chancen. Hver eneste omgang i Formula Regional European Championship i år havde det ene specifikke mål at forberede mig til mere i år. Jeg elsker teamet og deres tilgang til tingene – den detaljegrad, de går ind til opgaven med, siger Vesti i en netop udsendt pressemeddelelse fra PREMA Racing.
Sæsonplanerne kommer efter et 2019, hvor Vesti vandt 13 sejre, tog pole position ti gange og vandt titlen i Formula Regional European Championship.

PREMA Racing skriver i deres pressemeddelelse, at det for italienerne er et naturligt skridt at tage Vesti med videre – et samarbejde, der i forvejen byder på god kemi og godt samarbejde, men så sandelig også et samarbejde, der nu får en endnu større sportslig udfordring at løfte.
Vesti er dog ikke helt grøn i F3-raceren, for han fik i november debut ved Macau GP, og fortsætter nu med en fuld sæsonindsats.

Teamchef René Rosin glæder sig til at fortsætte samarbejdet med danskeren:

– Vi ser frem til at have Frederik med os i 2020. Vi kommer lige fra en altdominerende sæson i 2019, og ved, at det bliver svært at gøre næste sæson igen. Omvendt havde Frederik en lige så fantastisk sæson i Formula Regional, og vi var svært imponerede af hans arbejde i særligt Valencia og Macau. Vi er spændte og glade over at have ham på holdet igen – han er ekstremt talentfuld og hårdtarbejdende, og jeg er stensikker på han bliver et endnu større aktiv for teamet.

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: