Benjamin Goethe: – Et af de løb jeg har drømt om at vinde

SRO_B59I6266_2022
Foto: SRO

Benjamin Goethe og Team WRT #30 har netop vundet Silver Cup i 24 Hours of SPA. Vi fangede ham kort efter sejren var i hus, for at høre ham om, hvad denne sejr netop betyder for ham.

– Jeg har det fantastisk. Foruden sejren så har alle de mennesker klart været højdepunktet her i Belgien. Jeg vil gerne takke hele teamet og alle omkring teamet for den her sejr. Det havde ikke været muligt uden dem, udtaler Goethe.

Den blot 19-årige dansk-tyske racerkører, Benjamin Goethe, startede karrieren i karting som mange andre før ham. Herfra gik turen til det spanske Formel 4 mesterskab, inden han skiftede retning mod en karriere i sportsvogne. Det var i 2019 Blancpain GT Series Endurance Cup at drømmen om at stå øverst på podiet i 24 Hours of SPA for alvor begyndte.

Den mytiske Spa-Francorchamps har længe været en udfordring for Benjamin Goethe, men nu kom forløsningen i form af en sejr i 24 Hours of SPA. Foto: SRO

– Det er et af de løb jeg altid har drømt om at vinde. Jeg har set det på TV i utroligt mange år og nu står jeg her selv. Jeg har forsøgt at få sejren i nogle år, men det er først nu jeg får forløsningen. Det er virkelig en drøm der går i opfyldelse.

Det tog nogle forsøg før sejren kom i hus, og til det glæder Goethe sig over at kunne sige han og teamet ’bekæmpede’ den mytiske og legendariske belgiske bane i Ardennerne.


– Spa-Francorchamps er bare en mytisk bane. Det er et sted, hvor mange legendariske løb er blevet kørt med mindst lige så legendariske kørere. Det har altid været min yndlingsbane, og det ændrer sig nok ikke lige foreløbigt, afslutter Benjamin Goethe grinende.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: