Dennis Lind er blevet hentet til USA og Sebring til GT World Challenge Americas afdeling denne weekend for Lamborghini-teamet TR3 Racing. TR3 Racing har til løbet på Sebring opgraderet og rykket op i seriens Pro-klasse med tilføjelsen af danskeren, som skal dele bil med Giacomo Altoe.

Det er første gang siden 2018 at TR3 Racing er en del af Pro-kategorien, for normalt er de i Pro/AM – en opgave, som teamets manager Gregory Romanelli ser frem til – teamet kommer nemlig fra Fort Lauderdale i Florida og har netop Sebring som hjemmebane.

Annonce:

Til Sportscar365 siger Romanelli:

– Vi er glade for at være tilbage i Pro. Vi havde et par fine år der i 2017/2018, og glæder os til at vise, hvad vi kan udrette her på hjemmebanen med en Lamborghini, siger han med henvisning til at teamet førhen kørte Ferrari.

To 90-minuttersløb venter denne weekend i serien – de kan ses live på Youtube.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply