Nicklas Nielsen kører GT World Challenge Europe med AF Corse

Foto: IMSA

Nicklas Nielsen kører også i år GT World Challenge Europe med AF Corse’ ene af to besætninger, hvor han bliver at finde i Ferraris 296 GT3 i selskab med Robert Shwartzman og Alessio Rovera.

I nabobilen hedder makkerparret Davide Rigon, Daniel Serra og Antonio Fuoco.

Det bekræfter Ferrari i en pressemeddelelse torsdag aften dansk tid.

Nicklas Nielsen har også en historik i AF Corse Ferraris 488 GT3-racer. Her ses han på Daytona i selskab med Simon Mann, Luis Perez Companc og Toni Vilander. Foto: IMSA

Nicklas Nielsen er i år også en del af AF Corse’ HyperCar-besætning i FIA WEC, hvor han kører på fuldt program – dertil er danskeren også at finde på Daytona i denne og næste uges weekend, hvor han sammen med netop AF Corse’ LMP2-lineup tager del i de 24 timers åbningsbrag.

Derudover vil Nicklas Nielsen igen være at finde til 24-timers SPA-Francorchamps, der ligesom i de forgange år er en del af GT World Challenge Europes løbskalender.


Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på http://www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: