Ny dato for 24 Hours of SPA – ny GT World Challenge-kalender ude nu

top (1 of 1)
Foto: Niklas Majgaard/Boxengasse

24 Hours of SPA 2023 får en ny dato – for med en ny dato til F1-grandprixet på SPA holder 24-timersløbet flyttedag. F1-grandprixet er flyttet til den sidste weekend i juli, og det har skudt 24-timersløbet frem til den første weekend i juli, så løbet i 2023 køres den 1-2. juli. Det er i øvrigt det 75. 24 Hours of SPA.

Det er én af en stribe ændringer i kalenderen for GT World Challenge Europe og SRO’s øvrige serier, som er blevet præsenteret i dag.

GTWCE-kalenderen åbner med den traditionelle preseason-test på Paul Ricard den 7-8. marts, og serien åbner igen på Monza den 21-23. april. De officielle testdage til 24 Hours of SPA bliver den 23-24. maj, mens der den 2-4. juni er Paul Ricard 1000 km lige op til Le Mans.

Siden følger Misano den 14-16. juli, inden det bliver et comeback til Nürburgring den 28-30. juli. Det hele afgøres med Hockenheim den 2-4. september samt finalen på Circuit de Catalunya den 29. september-1. oktober.

Se den kombinerede kalender mellem GT World Challenge Europe Endurance og Sprint her:


Husk, at du får alt om dansk og international motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/ , så er du opdateret!

Se også hele vores dækning fra årets 24 Hours of SPA her!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: