Heinemeier Hansson genoptager samarbejdet med Jackie Chan DC Racing

David Heinemeier Hansson har genoptaget sit samarbejde med Jackie Chan DC Racing i WEC, og er netop blevet bekræftet på startlisten i teamets LMP2-racer til det kommende 1000 Miles of Sebring, 6-timersløbet på SPA-Francorchamps og til Le Mans i juni, når den indeværende WEC Super Season skal afgøres.

Heinemeier Hansson, Jordan King og Will Stevens er alle blevet sat på holdet, efter det ellers rent malaysiske lineup, Nabil Jeffri, Jazeman Jaafar og Weiron Tan i #37, ikke har kunnet komme overens med teamet efter det, der officielt udlægges som “kommercielle uenigheder”.

Dermed er Heinemeier Hansson og Jordan King klar til i alt tre WEC-løb i teamets Oreca 07 Gibson, mens Will Stevens til Le Mans ikke er en del af holdet, idet han allerede har skrevet under med Panis Barthez Competition på en hel ELMS-sæson i LMP2, som også involverer Le Mans.

David Heinemeier Hansson siger til britiske Dailysportscar:
– Jeg ser meget frem til at køre med Jackie Chan DC Racing x JOTA i 2019, og kan slet ikke vente til vi skal i gang på Sebring. Jeg kender en del til teamet og deres evner fra tidligere, hvor jeg har konkurreret imod dem – særligt fra 2017, hvor vi var rivaler i LMP2. Deres status som et af verdens førende uafhængige langdistanceteams er stærk, og jeg ser frem til at køre denne Super Season til ende med dem.

Hvem der tager over for Stevens til Le Mans, er endnu ikke afklaret.


 

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: