Breaking: To gange Magnussen er klar til Rolex 24 at Daytona!

Jan Magnussen, Kevin Magnussen, Anders Fjordbach i Team SASHI High Class Racing
Foto: Bo Skovfoged/DASU

Jan og Kevin Magnussen startede en lille tradition for at køre som far-søn-duo med deres Le Mans-deltagelse i fjor under High Class Racings faner, og siden hen under Intercontinental GT Challenge’s finale på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi i denne weekend.

Men der er mere på vej, for til januar kører de Rolex 24 at Daytona under samme tag. Det bliver igen med amerikanske MDK Motorsports i en Porsche 911 GT3R.

Og samtidigt bliver det også Jan Magnussens comeback til IMSA og 24-timersklassikeren i Florida efter et par års fravær. Det er desuden også planen at Jan Magnussen kører hele IMSA’s Michelin Endurance Cup med MDK Motorsports.

Foto: MDK Motorsports

Udover de to gange Magnussen bliver også Mark Kvamme at finde i Porsche 911’eren, der altså kommer til at huse tre kørere i alt.

»Jeg er super begejstret for det her! Rolex 24 at Daytona er legendarisk, og jeg har nogle fantastisk minder med Chip Ganassi Racing derfra de sidste to år. At kunne køre sådan et løb sammen med min far er fantastisk – igen kan jeg ikke takke Mark Kvamme nok for at sætte det her sammen,« siger Kevin Magnussen.


Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på http://www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: