Gode takter fra danskerbiler på IMSA’s første testdag på Sebring

Foto: IMSA

Efter to dage med test af NTT IndyCar Series på Sebring International Raceway, overtages tøjlerne nu af IMSA WeatherTech SportsCar Championship, der med GTP’ere, LMP2’ere, en enkelt LMP3’er samt både GTD og GTD Pro’ere der i alt tæller 26 racere på sydstatens asfalt.

Fra dansk side er Michael Christensen med i #7 Porsche Penske Motorsports’ GTP-racer, Christian Rasmussen er med i #18 ERA Motorsports’ LMP2-besætning og Michelle Gatting er med i #83 Iron Dames’ GTD’er.

Dagene er både onsdag og torsdag delt op i fem respektive sessioner, så lad os bare tage præstationerne lidt hip som hap i et udpluk fra de forskellige sessioner.

 

I GTP-klassen var det Cadillac og Acura der dominerede førstedagen, hvor #10 Wayne Taylor Racing og #01 Chip Ganassi Racing toppede de tre sessioner. Michael Christensen og Porsche tog tredje- og fjerdepladserne i de tre forskellige sessioner, men var flere gange oppe som den hurtigste besætning.

Christian Rasmussen og #18 ERA Motorsports udgik af Rolex 24 at Daytona, men holdet var stærkt tilbage på Sebring, hvor det blev til to førstepladser og en andenplads på de bombede veje der har lokation kun 300 kilometer fra speedwayen i Daytona Beach.


Rasmussen og Co. var dog udfordret af særligt #11 TDS Racing der hverken havde Mikkel Jensen eller Rinus VeeKay med, og i stedet måtte nøjes med Steven Thomas og Scott Huffaker. Det ændrede dog ikke på, at præstationerne sad i skabet.

Michelle Gatting og #83 Iron Dames var at finde på henholdsvis fjerde,- femte og sjettepladsen i de tre respektive sessioner, hvilket umiddelbart ligner at være en forbedring fra de 24 timer på Daytona.

Testdagen fortsætter torsdag med dækning her på Boxengasse, hvor vi muligvis kommer til at se nye danske navne på scoreboardet. Testdagene på Sebring International Raceway er forberedelse til det Super Sebring, der køres d. 16.-19. marts med deltagelse fra både FIA WEC og IMSA – en begivenhed, som vi her på Boxengasse traditionen tro dækker.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasseog på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.

Vil du gerne følge med i præcis Christian Rasmussens færden i USA kan du følge med i denne gruppe, https://www.facebook.com/groups/christianrasmussenroadtoindy.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: