IMSA dropper sprintløbet til Rolex 24 at Daytona

Foto: Jake Galstad/IMSA

Julen er over os og de fleste racerløbsserier er gået på en velfortjent juleferie hvor stikket for en stund trækkes, før 2023 sæsonerne venter derude i det internationale motorsportsland. Det betyder dog ikke, at nyhederne uden relevans også er gået på juleferie – tværtimod.

IMSA WeatherTech Sports Car Championship har nemlig meldt ud, at serien dropper det 100 minutter lange sprint/kvalifikationsløb under Road Before the Rolex, og dermed bliver det tidstagningen med det klassiske stopur der kommer til at bestemme rækkefølgen for sæsonåbneren lørdag d. 28. januar. Sprintløbet har været i brug to gange og fik debut i 2021, men lægges altså allerede i graven igen – i hvert fald for denne gang.

Chip Ganassi Racings #02’er med Earl Bamber, Alex Lynn, Marcus Ericsson og Kevin Magnussen under Rolex 24 at Daytona i år. Foto: Jake Galstad/IMSA

Road Before the Rolex, der er IMSA’s officielle testweekend, ligger traditionen tro ugen inden de 24 timers racerløb på Daytona International Speedway, og falder næste år på d. 20.-22. januar. Boxengasse vil naturligvis markere sæsonstarten med en udførlig og dybdegående guide, så du kan sætte dig velforberedt ind i sagerne før den endelige sæsonstart.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på http://www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: