IMSA: High Class Racing indgår alliance med MDK Motorsports

High Class Racing har ikke haft det løb de forestillede sig de seneste 20 timer. Foto: Jake Galstad/IMSA
Foto: Jake Galstad/IMSA

Nye kræfter er slået sammen hos det nordjyske motorsportshold, High Class Racing, og MDK Motorsports.

Fra den kommende sæson af IMSA WeatherTech SportsCar Championship bliver det den blot 17-årige Seth Lucas, der i 2024 deler rat med Dennis Andersen i et nyt LMP2-samarbejde, når High Class Racing og MDK Motorsports slår kræfterne sammen.

Seth Lucas blev allerede i sidste uge annonceret som en del af det nye samarbejde. Han var i år en del af et fuldtidsprogram i Fanatec GT World Challenge America, og nu går jagten altså ind på mere racerløb i Guds eget land.

High Class Racing på Laguna Seca i år. Foto: Jake Galstad/IMSA

I pressemeddelelsen siger han:

»Det er fantastisk at være tilbage i en hurtig klasse. At køre for MDK Motorsports er en vild ting for mig, og jeg er glad for, at jeg kan fortsætte med at være en del af projektet for den kommende 2024-sæson,« lyder det.


Mark Kvamme er også begejstret, bemærker han i selvsamme pressemeddelelse:

»Seth kom til MDK som en meget ny kører og demonstrerede bemærkelsesværdige fremskridt på banen, mens han konsekvent prioriterede både fart og bevarelse af bilen. Jeg har aldrig set en kører udvikle sig så hurtigt uden at beskadige bilen, og jeg ser frem til at se hans store fremskridt i denne (kommende) sæson,« lyder det fra Kvamme.

Mark Kvamme skulle have kørt Rolex 24 at Daytona med Kevin Magnussen i år, men en håndoperation satte en stopper for projektet.

Hvordan følger du amerikansk motorsport?

Hvis din interesse også fanger motorsport generelt, så kan du følge Boxengasse på Facebook her, samt blive medlem af vores Facebook-gruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses IndyCar- og Christian Lundgaard-fangruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses Christian Rasmussen-fangruppe her.

Boxengasse er også på Twitter, og du finder os lige her.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: