IMSA: Mikkel Jensen tog pole position på Watkins Glen

#52: PR1 Mathiasen Motorsports, ORECA LMP2 07, LMP2: Ben Keating, Mikkel Jensen, Scott Huffaker
Foto: IMSA

IMSA er tilbage og lørdag aften stod den på kvalifikation forud for søndagens 6-timersløb på Watkins Glen i delstaten New York. Efter en weekend uden danskere i på Belle Isle i Detroit, Michigan er de danske repræsentanter tilbage.

Én af de danske aktører der er tilbage er Mikkel Jensen der i år kører endurance-delen (langtidsløbene) for #52 PR1 Mathiasen Motorsports, hvor han deler bil med Ben Keating og Scott Huffaker. Kvalifikationen blev en ren gyser for Mikkel Jensen og teamet, der tog pole position med et enkelt millisekund ned til teamets anden bil, PR1 Mathiasen Motorsports #11.

High Class Racings #20, der i år kører fuldt program i IMSA, og var også tilbage i aktion efter en tredjeplads i seneste løb på Mid-Ohio road course. Teamet fortsatte de gode takter på Watkins Glenn og var tredjehurtigst i kvalifikationen. Bilen blev anført af Dennis Andersen, men også Anders Fjordbach og Fabio Scherer er med for danskerteamet i weekenden.

Meyer Shank Racing Acuras #60 med Oliver Jarvis og Tom Blomqvist tog pole position i DPi-klassen – sidstnævnte anførte bilen i kvalifikationen. Foto: IMSA

De gode takter var ikke at finde i LMP3-klassen, hvor en uheldig Malthe Jakobsen og teamets #33 Sean Creech Motorsports havde problemer med døren på bilen, og derfor ikke fik sat en tid i kvalifikationen – holdet starter dermed fra 11. pladsen i LMP3-klassen.

Meyer Shank Racing Acuras #60 med Tom Blomqvist og Oliver Jarvis tog pole position i DPi-klassen, efter et par fremragende omgange af Tom Blomqvist. Andenpladsen blev sat af Felipe Albuequerque i #10 Wayne Taylor Racing, der også har selskab af Ricky Taylor. Sidst men ikke mindst fik vi også Chip Ganassi Racing med på frontrow’et da Sebastien Bourdais satte en tredjeplads ind for Ganassis 01’er – en racer, som Kevin Magnussen sidste år kørte fuldt program i med netop franskmanden Bourdais teammate, Renger van der Zande.


De seks timers racerløb på Watkins Glen går af stablen kl. 16:35 dansk tid og kan ses hos NENT Group, der er de eneste der har rettighederne på dansk grund. Spotterguide kan ses her.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: