Marcus Ericsson tæt på GTP-debut for Andretti Global i IMSA

Foto: Joe Skibinski/Penske Entertainment

Om 14 dage har Marcus Ericsson sin første arbejdsdag for Andretti Global, ligesom alle andre IndyCar-kørere der skifter til nye faner frem mod 2024-sæsonen.

Andretti Global har den seneste tid annonceret store nyheder, heriblandt navneskiftet fra Andretti Autosport, men også at Formel 1-planerne er endnu ikke er opgivet. Det betyder også, at aktørerne hos holdet kan få mulighed for nye udfordringer.

Her kommer den tidligere Formel 1-kører ind i billedet, for ifølge flere kilder, som Boxengasse har talt med, kan en debut i IMSA’s GTP-klasse være under opsejling. Forud for denne sæson indgik Andretti Global i et samarbejde med Wayne Taylor Racing, der gav Marco Andrettis folk et sæde i den »nye« kongeklasse.

I maj måned annoncerede Wayne Taylor Racing/Andretti Global en ny besætning til næste sæson, hvor holdet røbede Louis Delétraz og Jordan Taylor som de to faste navne for besætningen, men præsenterede ikke navnet på en – eller potentielt to –  langdistancekører(e), der meget vel kunne komme til at hedde Marcus Ericsson.

Ericsson har kørt et enkelt løb i IMSA, da han i fjor debuterede for Chip Ganassi Racings daværende DPi-besætning på Rolex 24 at Daytona.


Hvordan følger du amerikansk motorsport?

Hvis din interesse også fanger motorsport generelt, så kan du følge Boxengasse på Facebook her, samt blive medlem af vores Facebook-gruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses IndyCar- og Christian Lundgaard-fangruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses Christian Rasmussen-fangruppe her.

Boxengasse er også på Twitter, og du finder os lige her.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: