Mikkel Jensen og TDS Racing får selskab af Rinus VeeKay til Rolex 24 at Daytona

Foto: Joe Skibinski/Penske Entertainment
Foto: Chris Owens/Penske Entertainment

IMSA’s testdage på Daytona International Speedway er i dag påbegyndt, og med testdage og optakt følger flere annonceringer også. Du kan læse mere om den amerikanske sportsvognsseries testdage senere i aften her på Boxengasse.

I dag er nyt, at Mikkel Jenen og Scott Huffaker får hollandsk selskab til Rolex 24 at Daytona 2023, når Ed Carpenter Racings IndyCar-profil, Rinus VeeKay, forstærker TDS Racings ene af to racere til det prestigefyldte åbningsløb. Hollænderen tager plads i nr. 11.

Det skriver flere amerikanske motorsportsmedier.

Rinus VeeKay var også med på Daytona i dette års udgave, hvor han sammen med en stjernespækket IndyCar-besætning tog andenpladsen i LMP2-klassen med DragonSpeed. Her delte VeeKay rattet med Colton Herta, Devlin DeFrancesco og Pato O’Ward der kører for henholdsvis Andretti Autosport og Arrow McLaren SP (sidstnævnte).

Porsche Penske Motorsports #7 med bl.a. Michael Christensen som testkører. I 2023 siger IMSA farvel til DPi-racerne (Daytona International Prototype) og goddag til GTP-raceren (Grand Touring Prototype), men de nye maskiner testes allerede i disse dage på Daytona International Speedway. Det kan du læse mere om på Boxengasse, når vi engang i aften får de sidste rapporter ind. Foto: IMSA Media

Flere IndyCar-profiler klar til åbningsbrag

Det er ikke kun Rinus VeeKay der repræsenterer NTT IndyCar Series under det historiske løb næste år. I går annoncerede Tower Motorsports, at Team Penske-kørerne Josef Newgarden og Scott McLaughlin skal dele Towers LMP2-racer med John Farano og Kyffin Simpson.


Farano er holdejer og forsvarende LMP2-mester i IMSA WeatherTech SportsCar Championship, mens Kyffin Simpson har forlænget sin kontrakt med Chip Ganassi Racings Indy NXT-afdeling ind i 2023. Dermed vender Mikkel Jensen også hjem til der, hvor hele IMSA-karrieren for alvor startede i 2020.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på http://www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: