Nyt om Nashville Grand Prix 2024 er annonceret

Foto: Joe Skibinski/Penske Entertainment

Denne artikel er udgivet onsdag d. 2. august 2023 kl. 12:00 (dansk tid) under overskriften »Boxengasse erfarer: Nashville får sæsonfinale og ændrer banelayout i 2024«. Vi har valgt at ændre rubrikken og tilpasse artikel med flere detaljer fra den officielle nyhed, der blev annonceret fredag d. 4. august kl. 00:30.

NTT IndyCar Series’ løbskalender for 2024 kommer ikke til at se ud som mange havde håbet og drømt om, og faktisk heller ikke, som løbsledelsen selv havde regnet med – og dog, for lidt nyt er der trods alt på fronten, selvom det ligner, at kalenderen muligvis kun får én ny bane.

I denne weekend køres Big Machine Music City Grand Prix, i folkemunde kaldet »Nashville Street Race«, og i nat dansk tid blev det annonceret, at løbet finder sted d. 13.-15. september 2024. Som Boxengasse tidligere på ugen kunne erfare, får løbsweekenden også næste års sæsonfinale.

Nashvilles bybane anno 2024. Foto: Boxengasse/Penske Entertainment/Motorsport.com

Det nye banelayout er indrettet så ruten blandt andet kører igennem den berømte Lower Broadway-gade, Nashvilles svar på The Strip, ligesom feltet vil passere den berømte (og meget vigtige for skibstrafik) Cumberland River og NHL-holdet (ishockey) Nashville Predators’ hjemmebane, Bridgestone Arena.

Sidst men ikke mindst drager feltet også et smut forbi Country Music Hall of Fame, der naturligvis har sin lokation i countrymusikkens hjemstat, Tennessee.


»Med det faktum, at IndyCar har valgt Big Machine Music City Grand Prix som kronen på værket er en kæmpe taknemmelighed til vores fans, partnere, interesserede og selvfølgelig vores industri,« udtaler Big Machine Music City Grand Prix’ administrerende direktør, Matt Crews.

»Evnen til at promovere vores by og vores delstat og byde vores (der menes USA’s, red.) ræs velkommen til hjertet af Nashville er en kæmpe ære. Big Machine Music City Grand Prix forsætter med at gro til niveauer, jeg aldrig har drømt om, kunne blive mulige,« afrunder Matt Crews.

Flere ændringer på vej?

Boxengasse har snakket med flere kilder med kendskab til IndyCar’s fremtid, og selvom meldingen tidligere på året lød optimistisk – så optimistisk, at serien lød mere end klar til tre nye baner allerede i 2024-sæsonen – så ligner realismen nu mere at hedde én eller ingen ændringer.

Der er især, som der også var det for måneder siden, tale om, hvorvidt ovalbanen i Milwaukee, Wisconsin måske kan erstatte Iowa Speedway som arrangør for sommerens årlige double-header. Dette har Boxengasse dog ikke kunne få bekræftet, selvom det er det klart mest troværdige rygte i den aktuelle sag.

Hvordan følger du NTT IndyCar Series?

Hvis din interesse også fanger motorsport generelt, så kan du følge Boxengasse på Facebook her, samt blive medlem af vores Facebook-gruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses IndyCar- og Christian Lundgaard-fangruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses Christian Rasmussen-fangruppe her.

Boxengasse er også på Twitter, og du finder os lige her.

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: