Chip Ganassi Racing sagsøger Alex Palou

Foto: Chris Owens/Penske Entertainment

Alex Palou forlænger med Chip Ganassi Racing ind i 2023. Alex Palou meddeler sin afgang hos holdet på Twitter. Alex Palou skifter til Arrow McLaren SP. Det var meldingerne natten til onsdag d. 13. juli dansk tid, og de kom med få timers mellemrum.

Nu får sagen et juridisk efterspil da Chip Ganassi Racing har sagsøgt Alex Palou for kontraktbrud. Det oplyser de amerikanske medier IndyStar og RACER onsdag eftermiddag dansk tid.

”Alex Palou er stadig under kontrakt med Chip Ganassi Racing frem til enden af 2023. Han er et værdsat medlem af vores hold, og vi vil fortsætte med at støtte ham i jagten på sejre, podier og Indycar-mesterskaber. Som et resultat af et konkurrerende racerhold, der uretmæssigt forsøgte forsøgte at indgå kontrakt med ham på trods af de klare vilkår i vores kontrakt, går vi videre i en juridisk proces i henhold til kontrakten,” lyder det ifølge medierne.

Boxengasse er ikke i besiddelse af mailen, men har forsøgt at få en kommentar fra både Chip Ganassi Racing og Alex Palou. Det har begge parter afvist og bemærker i øvrigt, at alle forespørgsler om sagen vil blive håndteret af advokater.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: