Christian Lundgaard forlænger med RLL!

Foto: Chris Owens/Penske Entertainment

Christian Lundgaard forlænger med Rahal Letterman Lanigan Racing ind i 2023 og videre på en flerårig kontrakt. Det oplyser holdet i en pressemeddelelse tirsdag aften dansk tid. Christian Lundgaard har de seneste uger leveret gode resultater, og det belønnes nu med endnu en kontrakt i NTT IndyCar Series.

”Jeg vil gerne sige stort tak til Bobby, David og Mike for at give mig muligheden for at forlænge med holdet,” siger Lundgaard i pressemeddelelsen. ”Vi har haft nogle gode resultater den seneste tid, som jeg er sikker på også har hjulpet med beslutningen om en kontraktforlængelse.”

Christian Lundgaard sikrede i Nashville karrierens bedste kvalifikationsresultat med en tredjeplads i Firestone Fast Six, og på Indianapolis Motor Speedways road course-layout, under Gallagher Grand Prix, blev det til en andenplads i løbet og dermed en tur på podiet.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: