Christian Rasmussen efter IndyCar-test: – Jeg synes, at dagen gik rigtig godt

Christian Rasmussen - Indy NXT By Firestone Grand Prix at Mid-Ohio - By_ Travis Hinkle_Large Image Without Watermark_m86023
Foto: Arkivfoto: Travis Hinkle/Penske Entertainment

Den forsvarende Indy NXT-mester, Christian Rasmussen, testede mandag IndyCar med Ed Carpenter Racing på Barber Motorsports Park i Alabama, hvor også den tidligere IndCar-kører, Oliver Askew, deltog.

Dataene og omgangstiderne bliver bag kulissen hos Ed Carpenter Racing, men reaktionen fra Rasmussen er ikke til at tage fejl af.

»Jeg synes, at dagen gik rigtig godt. Jeg blev meget komfortabel og jeg kom super, super hurtigt op i fart. Ja, det er en ny bil for mig og du kan absolut føle, at det er et skridt op i kategorien af fysiske udfordringer,« lyder det fra Christian Rasmussen til RACER.

»Jeg var hurtig, hvilket virkelig er alt jeg kan bede om under min første heldagstest i en IndyCar. Specielt med den oplevelse, som den har. Jeg er sulten efter mere, så jeg håber, at vi kan finde ud af noget, så jeg kan blive køreren næste år,« siger han og afrunder:

»Jeg føler mig i et godt spot lige nu, jeg føler mig klart, jeg føler mig hurtig og jeg tror det kunne blive godt.«


Hvordan følger du NTT IndyCar Series?

Hvis din interesse også fanger motorsport generelt, så kan du følge Boxengasse på Facebook her, samt blive medlem af vores Facebook-gruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses IndyCar- og Christian Lundgaard-fangruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses Christian Rasmussen-fangruppe her.

Boxengasse er også på Twitter, og du finder os lige her.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: