Daniel Ricciardo kan være på vej til Arrow McLaren SP

Foto: McLaren F1 Team

I disse dage er der masser af nyheder der forbinder Formel 1 og NTT IndyCar Series. Da Daniel Ricciardo i sidste uge officielt blev meldt fyret fra McLaren F1 Team, gik rygterne prompte af stablen. Er endnu en stor popularitet ved at skifte Formel 1-bilerne ud med et IndyCar-sæde? Svaret kender hverken Daniel Ricciardo eller McLaren Racing selv, men muligheden for endnu en australier i formelbilernes kongeklasse er realistisk. Det fortæller flere kilder til Boxengasse.

Daniel Ricciardo under det østrigske grandprix i sommer. Foto: McLaren F1 Team

Zak Brown udtalte tidligere, at han vil forsøge at beholde australieren i McLaren-familien, samtidig med at Ricciardo selv har sagt, at han ikke vil afvise det. McLaren Racing står lige nu i en stor kørekabale hvor kun få kontrakter har fået en signatur. Hos Formel E-holdet er der skrevet kontrakt med René Rast ligesom der i Formel 1 er skrevet 2027-kontrakt med Lando Norris, samt en flerårig kontrakt med henholdsvis Pato O’Ward og Alexander Rossi i NTT IndyCar Series – sidstnævnte tilkommer fra Andretti Autosport.

Pato O’Ward er én af de to – måske tre – kørere, som Daniel Ricciardo kan få selskab af, hvis han vælger at udforske muligheden i IndyCar i 2023. Foto: Chris Owens/Penske Entertianment

Dertil har Chip Ganassi Racings Álex Palou også skrevet 2023-kontrakt med Arrow McLaren SP – problemet for spanieren er bare, at han også gjorde det hos Ganassi inden McLaren-kontrakten. Derfor har Chip Ganassi Racing valgt at sagsøge ham, og derfor skal det amerikanske retssystem i delstaten Indiana tage stilling til de to aftaler. Det kan ende i alt eller intet.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/. Vil du følge Christian Lundgaards færden vest for Atlanten og samtidig have et objektivt indblik i IndyCar-serien, så kan du også blive medlem af Boxengasses egen Lundgaard- og Indycar-gruppe her.

 

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: