Grand Prix of Portland: Lundgaard med fjerdeplads i kvalifikationen

Grand Prix of Portland - Saturday_ September 3_ 2022_Large Image Without Watermark_m69208
Foto: Chris Owens/Penske Entertainment

OBS: Grundet en straf til Josef Newgarden starter Christian Lundgaard fra en tredjeplads, og IKKE en fjerdeplads som der står i bunden af artiklen. Boxengasse beklager fejlen.

NTT Indycar Series er i selskab med Road to Indy kommer til Portland International Raceway, der lægger asfalt til sæsonens Grand Prix of Portland i delstaten Oregon.

Christian Lundgaards fart manglede i næsten alle 12 minutter af første segment, men på sidste omgang fandt danskeren pludselig farten og tordnede op på førstepladsen i gruppen. Scott Dixon og Marcus Ericsson der begge kæmper med blandt de syv kørere, der kan vinde serien i år, røg begge ud i første segment. Jack Harvey røg også ud af det indledende segment, mens Graham Rahal også var at finde i det andet segment.

Josef Newgarden. Foto: Joe Skibinski/Penske Entertainment

Arrow McLaren SP Chevrolets Pato O’Ward fik også sneget sig med i Fast 12, ligesom Lundgaards rival i kampen om rookie-mesterskabet, David Malukas fra Dale Coyne Racing HMD Motorsports, der også leverede en flot præstation i første segment og kom i Fast 12 via en fjerdeplads.

I Fast 12 lå både Lundgaard og Malukas lunt i svinget til en plads i Firestone Fast Six, og det hele skulle afgøres i de sidste fire minutter af sessionen. Spændingen var lang men danskeren endte med en andenplads mens Malukas røg ud og starter i femte række til morgendagens løb.


Christian Lundgaard. Foto: Joe Skibinski/Penske Entertainment

I Firestone Fast Six lå Lundgaard længe på en foreløbig pole positon men måtte se sig slået af. Han fik dog alligevel en fjerdeplads som startposition til søndagens løb der går af stablen kl. 21:00 dansk tid. Scott McLaughlin tog pole position foran sine to holdkammerater, Josef Newgarden og Scott McLaughlin.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/. Vil du følge Christian Lundgaards færden vest for Atlanten og samtidig have et objektivt indblik i IndyCar-serien, så kan du også blive medlem af Boxengasses egen Lundgaard- og Indycar-gruppe her.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: