Grand Prix of Portland: TV-guide, spotterguide og optakt

Foto: James Black/Penske Entertainment

IndyCar-feltet rammer i denne weekend Portland International Raceway i delstaten Oregon, der lægger asfalten til det første af to sæsonfinalebrag og dermed bliver altafgørende for mesterskabskampen – både i det generelle mesterskab men også i rookie-mesterskabet, hvor Rahal Letterman Lanigan Racings Christian Lundgaard fører med 11 point ned til David Malukas fra Dale Coyne Racing HMD Motorsports. Dertil er det sæsonens andetsidste løb.

Christian Lundgaard sikrede en ottendeplads under Honda Indy Toronto. Foto: Joe Skibinski/Penske Entertainment

TV-program og spotterguide

Ændringer i programmet under løbsweekenderne er ikke nogen sjældenhed, så tag højde for små ændringer. Hvis der kommer større ændringer i programmet, vil vi oplyse om det på vores Facebook og Twitter. Du kan følge os på Facebook her og på Twitter her. NENT Group har rettighederne til NTT IndyCar Series som de eneste på dansk grund, men alternativerne findes, for hos IndyCar Live kan du oprette en gratis (og lovlig) bruger og streame træningerne og kvalifikationen. Du kan også få glæde af løbene hvis du er villig til at tage pengepungen op af lommen, og lige nu kører sitet faktisk en rabat på de sidste tre løb i sæsonen.

Spotterguiden kan downloades, ses og printes her.

Fredag d. 2. september

22:20-23:15 – Indy Lights – Træning 1
23:25-00:45 – IndyCar – Træning 1


Lørdag d. 3. september

17:55-19:00 – IndyCar – Træning 2
20:10-20:55 – Indy Lights – Træning 2
21:00-22:20 – IndyCar – Kvalifikation

Søndag d. 4. september

00:20-00:45 – Indy Lights – Kvalifikation
01:10-01:45 – IndyCar – Sidste træning
19:05 – Indy Lights – Indy Lights Gran Prix of Portland (35 laps)
21:00 – IndyCar – Gran Prix of Portland 2022 (110 laps)

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/. Vil du følge Christian Lundgaards færden vest for Atlanten og samtidig have et objektivt indblik i IndyCar-serien, så kan du også blive medlem af Boxengasses egen Lundgaard- og Indycar-gruppe her.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: