INDYCAR: 2x Christian kommer godt ud af træningen i Long Beach

Foto: Penske Entertainment: Travis Hinkle

LONG BEACH, CALIFORNIEN – Mens motorsportens øjne er rettet mod Californien, har de danske racerkørere Christian Lundgaard og Christian Rasmussen vist lovende takter under den indledende træning til Acura Grand Prix i Long Beach.

Lundgaard og Rasmussen imponerer blandt rutinerede konkurrenter

Christian Lundgaard, Rahal Letterman Lanigan Racing, og Christian Rasmussen fra Ed Carpenter Racing stod begge frem i den tætpakkede session, hvor mindre end et sekund adskilte de 15 hurtigste kørere. Med placeringer i top ti demonstrerede begge danskere en solid præstation på den teknisk krævende bybane med 11 sving.

Christian Lundgaard marginaler fra top 5

Christian Lundgaard endte som den sjettehurtigste med en tid på 1:07.0855, kun små 0.3981 sekunder efter sessionens frontmand, Pato O’Ward. Lundgaard, der kørte 23 omgange i træningen, viste konsistens i sine tider på banen, hvilket lover godt for resten af weekenden.

Christian Rasmussen hurtigste rookie med længder

Christian Rasmussen, sidste års INDY NXT by Firestone mester og nuværende rookie i IndyCar, gjorde også et stærkt indtryk ved at kvalificere sig som den niende hurtigste. Han noterede en tid på 1:07.2773 sekunder, hvilket gjorde ham til den hurtigste rookie i feltet, 12 placeringer højere oppe end nærmeste rookie-konkurrent – et klart signal om hans stigende formkurve.

O’Ward med hurtigste tid

Pato O’Ward satte den hurtigste tid og understregede endnu engang sit kandidatur til en sejr i serien, som han sidst opnåede i juli 2022.


– Bilen er i det vindue vi vil have den i, men vi har justeret småting her og der. Nogle ting fungerede, andre gjorde ikke, kommenterede O’Ward efterfølgende.

Highlights

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: