IndyCar: Christian Rasmussen er på kandidatlisten hos Ed Carpenter Racing

Foto: Arkivfoto: Travis Hinkle/Penske Entertainment

2023’s danske Indy NXT-mester, Christian Rasmussen, er kandidat til at overtage Ed Carpenter Racings racer med #20 i NTT IndyCar Series.

Det skriver flere amerikanske medier.

Rasmussen sagde få dage efter triumfen i et interview til Boxengasse, at han håber »at få fundet en vej ind i IndyCar«, og med off-season som aktuel status i den amerikanske formelverden, er den jagt for alvor gået ind.

Konkurrencen lurer dog fra den tidligere IndyCar-kører, Oliver Askew, der i de forgangne sæsoner har kørt udvalgte løb som reserve for Rahal Letterman Lanigan Racing, Ed Carpenter Racing og Arrow McLaren IndyCar Team.

Under sidstnævntes faner tog han i øvrigt sin første og hidtil eneste podieplacering, da det blev til en tredjeplads på Iowa Speedway i 2020. Askhew har ifølge Motorsportstats.com ikke haft nogle karrieremæssige aktiviteter i år, efter han i fjor blev fyret efter én sæson hos Andretti Globals Formel E-hold.


»Vi tester begge gutter på mandag på Barber (Motorsports Park, red.). Det er der, hvor vores plan ligger nu. (…) Jeg er spændt på at se dem begge i bilen. For Christian er det første gang, og med Oliver har vi et enkelt løbs erfaring,« lyder det fra Ed Carpenter.

Som tidligere beskrevet her på Boxengasse, så tester Christian Rasmussen med Ed Carpenter Racing på Barber Motorsports Park på mandag d. 25. september – en test, hvor også Oliver Askew deltager bag rattet.

Hvordan følger du amerikansk motorsport?

Hvis din interesse også fanger motorsport generelt, så kan du følge Boxengasse på Facebook her, samt blive medlem af vores Facebook-gruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses IndyCar- og Christian Lundgaard-fangruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses Christian Rasmussen-fangruppe her.

Boxengasse er også på Twitter, og du finder os lige her.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: