IndyCar sætter dato på officielle testdage i 2023

Foto: James Black/Penske Entertainment

Knap har vi afsluttet 2022-sæsonen i NTT Indycar Series, før nogle af mange planer for 2023 allerede ligger klar. Det erfarer Boxengasse fra flere kilder.

Boxengasse erfarer
Denne artikel bygger på anonyme kilder, der kun har været mulige at få indblik i, under berettigelse af anonymitet. Det har Boxengasse valgt at accepteret, da vi finder oplysningerne relevante for vores læsere.

Programmet bliver lidt anderledes fra dette år hvor en fælles test på Sebring International Raceway lagde asfalt til optakten, inden feltet rullede ud på sæsonpremieren i St. Petersburg(s), Florida gader. Der vil naturligvis stadig være private tests hvor holdene selv ”lejer” banerne og tester. Her er det IndyCar-holdene selv der selv styrer showet og reglerne omkring deres tests, men her er forholdende stort set altid som under de normale omstændigheder, hvor også journalister samt fotografer bliver godkendt adgang til arrangementerne.

Officielle testdage i 2023

2.-3. februar – Ukendt bane, Spring Training
20.-21. april – Indianapolis Motor Speedway (oval), Rookies
7. september – Laguna Seca, Last Test

Dertil kører IndyCar igen den traditionelle rookie-orientering med en eller to testdage på Texas Motor Speedways ovalbane, kort før ovalbaneløbet i serien. Testdagene i april på Indianapolis Motor Speedways road course-layout bliver, som det også står skrevet, kun for rookies.

Ovalbaneteknikken er noget af det absolut sværeste indenfor alle former for racerløb i verden, og derfor lægges der fra alle hold massevis af timer med træning og orientering af ovalbaneprogrammerne, der også fylder en stor del af det påbudte rookie-program som debutanterne i NTT IndyCar Series bliver pålagt under.


Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/. Vil du følge Christian Lundgaards færden vest for Atlanten og samtidig have et objektivt indblik i IndyCar-serien, så kan du også blive medlem af Boxengasses egen Lundgaard- og Indycar-gruppe her.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: