Linus Lundqvist og Will Power gav IndyCar uofficielt comeback på Milwaukee Mile

Will Power - Indianapolis 500 Hybrid Testing - By_ James Black_Ref Image Without Watermark_m95400
Foto: James Black/Penske Entertainment

For en lille måneds tid siden præsenterede NTT IndyCar Series sin sæsonkalender for 2024, hvor snakken om en plads til Milwaukee Mile gik fra rygte til officielt. Og selvom feltet først rammer ovalbanen i Nordstaten til næste års sensommer, så fik to kørere allerede i går lov at tage glæderne på forskud.

2022’s IndyCar-mester fra Team Penske, Will Power, og næste års rookie fra Chip Ganassi Racing, Linus Lundqvist (R), fik onsdag lov at slå sig løs på de 1,6 kilometers asfalt. Resultatet af omgangstiderne er endnu ikke blevet offentliggjort.

»Banen har ikke ændret sig meget. Den føles meget tilsvarende det sidste løb her for ti år siden. Det er virkelig god ovalbane, fordi den ikke er så bumpet, hvilket er godt for vores biler, og altså virkelig godt for racerløb her – og så er stejlkurven ikke for stejl,« lyder det fra Will Power.

»Jeg er så begejstret for at komme tilbage. Vi skal køre en double-header og jeg tror det bliver godt ræs – det er altid godt at være på det her sted,« afrunder Team Penskes australske profil.

Linus Lundqvist (R) deler til dels Will Powers opfattelse af testdagen.


Artiklen fortsætter efter x’et.

»Den er meget bombet og meget hurtig. Det er en kort ovalbane, og jeg kørte mit rookieorienteringsprogram i sidste uge på Indianapolis Motor Speedway(s ovallayout), hvilket er en meget anderledes type ovalbane, så man mærker rigtig meget forskellene,« lyder det fra den tidligere Indy NXT-mester.

»Jeg tror, at overfladen og den ikkeeksisterende smidighed minder mig mere om Iowa Speedway end Gateway (World Wide Technology Raceway, red.), så overfladen er meget bombet og meget lignende det. Der er også det, at stejlkurven er fint tilpas, hvilket selvsagt putter en lille smule mere stress på køreren,« lyder det fra Lundqvist der afrunder:

»Så vi vil se på, hvordan det kommer til at gå,« siger han.

IndyCar og Indy NXT rammer Milwaukee Mile i weekenden d. 30.-1. september/august 2024.

Hvordan følger du NTT IndyCar Series?

Hvis din interesse også fanger motorsport generelt, så kan du følge Boxengasse på Facebook her, samt blive medlem af vores Facebook-gruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses IndyCar- og Christian Lundgaard-fangruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses Christian Rasmussen-fangruppe her.

Boxengasse er også på Twitter, og du finder os lige her.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: