Ny ingeniør, holdleder og butikschef til Benjamin Pedersen og Santino Ferrucci

Benjamin Pedersen starter i anden position i eftermiddagens Indy Lights løb. Foto: Joe Skibinski
Foto: Joe Skibinski/Penske Entertainment

I disse dage er det mest af alt de mange kørerannonceringer til det nærtstående Rolex 24 at Daytona, der tager pladserne i amerikansk motorsports nyhedsstrøm. Vi har dog også fået lidt nyhedsstof ind fra formelrækkerne.

Nyt er, at Benjamin Pedersen, Santino Ferrucci og AJ Foyt Racing får nye ansigter de skal lære at kende, da de der tiltræder deres stilling med øjeblikkelig virkning. Hovedrollen tildeles Michael Cannon der bliver ledende ingeniør for Pedersen og Ferruccis respektive ingeniører, Daniele Cucchiaroni og Roberto. Dertil hyrede AJ Foyt tilbage i november en ny holdleder, Craig Brooks, og endelig er Chris ”Beaker” Sheffer sat i stilling som butikschef hos det Indianapolis-basserede hold.

Benjamin Pedersen på podiet var sidste år et vanligt syn. Her under Bommarito Automotive Group 500 var podiet Matthew Brabham (P1), Linus Lundqvist (P2) og Benjamin Pedersen (P3). Foto: Chris Owens/Penske Entertainment

– Det var en mulighed for at gøre noget, der interesserer mig. Jeg ved at Larry (Foyt, red.) har arbejdet hårdt for at rykke det her hold opad på gridden, og jeg så den her mulighed for både at hjælpe ham,  samt Santino Ferrucci og Benjamin Pedersen der kommer ombord hos holdet. Jeg vil se, om jeg kan gøre en forskel her, udtaler Michael Cannon i pressemeddelesen.

Benjamin Pedersen er ny fuldtidskører i IndyCar og vil i 2023 køre under rookie-initialets faner, mens Santino Ferrucci er tilbagevendt til fuldtidskørsel. Den 2.-3. februar afholder NTT IndyCar Series dens officielle pre-season test på Palm Springs i Californien, og derefter er alle øjne rettet mod sæsonpremieren d. 3.-5. marts i St. Petersburg, Florida.

Hvordan følger du NTT IndyCar Series?


Bliv medlem af Boxengasses IndyCar- og Christian Lundgaard-fangruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses Benjamin Pedersen-fangruppe her.

Hvis din interesse også fanger motorsport generelt, så kan du føle Boxengasse på Facebook her, samt blive medlem af vores Facebook-gruppe her.

Boxengasse er også på Twitter, og du finder os lige her.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: