Sådan ser du Indianapolis 500 i aften

Foto: Karl Zemlin/Penske Entertainment

NTT Indycar Series-sæsonen er kommet godt i gang, og i aften dansk tid venter det største af det største på hele kalenderen: Indianapolis 500.

Det er den 106. udgave af det legendariske slag på 200 omgange, 500 miles, hvor vinderen kan se frem til 100 mesterskabspoint, en plads i historiebøgerne, en stor pengepræmie samt at kunne klamre hænderne om Borg-Warner trofæet – dertil traditionen, hvor vinderen drikker mælk på podiet iført en krans om halsen. Men for at kunne følge aktiviteterne skal man naturligvis vide hvor man kan følge dem.

Hvordan ser jeg så med?

Løbet går af stablen kl. 18:30 dansk tid, men optakterne bliver der ikke sparet på. Hos NENT Group der sender på Viaplay og TV3 Sport er der optakt fra kl. 17:00, hvorefter Jens Hansen og John Nielsen guider seerne igennem løbet – NENT Group er de eneste i Danmark der har rettighederne til Indycar. Christian Lundgaard tørner ud i Rahal Letterman Lanigan Racings #45 i PeopleReady-liveryet, der bl.a. kan ses i spotterguiden her.

Start-gridden
Foto: Penske Entertainment

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: