Sting Ray Robb er ny kører hos AJ Foyt i 2024 – men er Benjamin Pedersen færdig?

Benjamin Pedersen - Indy Lights Grand Prix of Monterey - By_ Travis Hinkle_Ref Image Without Watermark_m70574
Foto: Joe Skibinski/Penske Entertainment

Det lå til forventningerne, at AJ Foyt Racing for første gang i flere år skulle gå en ny sæson i møde med status quo, hvad angår kørerbesætningerne.

Men så skete det alligevel en fredag aften i midten af december, at holdet annoncerede Sting Ray Robb, der kørte sin rookiesæson hos Dale Coyne Racing/RWR i sidste sæson (altså 2023), som nu skal bemande Chevrolet’en med nummer 41 i den kommende sæson.

Vi er mislykkes med utallige forsøg på at kopiere Benjamin Pedersens X-opslag i direkte format, og derfor kan vi kun bringe et skærmbillede. Link til det originale X-opslag. Skærmbillede: Johan Knudsen Moestrup/Boxengasse.dk

På det virtuelle pressemøde undlod Larry Foyt at tale om Benjamin Pedersen som 2024-kører, trods den flerårige kontrakt, som dansk-amerikaneren blev præsenteret med i fjor. Til det amerikanske motorsportsmedie, RACER, lyder der dog ny melodi fra Larry Foyt:

»Jeg er ikke sikker på det. Vi sorterer det hele ud, og jeg kan ikke helt tale om det endnu. Men nu, altså i dag, taler vi bare om Sting Ray,« siger Larry Foyt til mediet.

Hvordan følger du NTT IndyCar Series?


Hvis din interesse også fanger motorsport generelt, så kan du følge Boxengasse på Facebook her, samt blive medlem af vores Facebook-gruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses IndyCar- og Christian Lundgaard-fangruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses Christian Rasmussen-fangruppe her.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: