Trods voldsom ballade: Agustín Canapino bliver hos Juncos Hollinger Racings IndyCar i 2024

Agustin Canapino - Firestone Grand Prix of Monterey - By_ Chris Jones_Ref Image Without Watermark_m93634
Foto: Chris Jones/Penske Entertainment

Agustín Canapino fortsætter hos Juncos Hollinger Racing i NTT IndyCar Series i 2024.

Det har holdet i dag meddelt på det sociale medie X.

Kontraktforlængelsen af Agustín Canapino kommer efter et voldsomt uvejr hos Juncos Hollinger Racing, hvor den argentinske rookie, der i den kommende sæson smider rookieinitialet, i dette års sæsonfinale kørte sammen med sin holdkammerat, Callum Ilott.

Situationen lyder måske ikke af meget, men flere amerikanske medier samt kilder tæt på holdet har i de seneste uger kunne berette om flere konflikter hos holdet, der med al sandsynlighed skulle været afstedkommet grundet sammenstødet på Laguna Seca.

Også på de sociale medier var konflikten til at mærke, da alt under hashtagget #IndyCar på det sociale medie X, omhandlede konflikten. Her var det – og det er ikke for at hænge nogen ud, for det var det – i særdeleshed de argentinske fans, der gik til stålet på Callum Ilott, hvis nationalitet hører til det britiske kongerige.


Talenfabrikken der genopstod

Callum Ilott har været symbolet på Juncos Hollinger Racing siden holdet for alvor fik genstartet aktiviteten, da de i 2021 tog del i kalenderens sidste tre løb. Her fik Ricardo Juncos, der ejer holdet, og Callum Ilott for alvor skudt gang i projektet, og faktisk gik det så godt, at de frem mod 2022-sæsonen kunne præsentere briten som enemand på fuldt program.

Alle, der kender IndyCar ved, at man ikke rammer serien som mesterskabskandidat, når man forsøger at genrejse et projekt på vej mod afgrunden. Det var med en 20. plads i mesterskabet i JHR’s store comebacksæson heller ikke det, som resultatet blev. Derfra voksede det argentinske motorhold.

Der gik ikke mange uger mellem, at Callum Ilotts forlængelse ind i 2023 blev annonceret, og holdet kort efter offentliggjorde to biler til fuldt program, hvor Agustín Canapino officielt blev holdkammerat med den tidligere Formel 2-kører.

Hvordan følger du amerikansk motorsport?

Hvis din interesse også fanger motorsport generelt, så kan du følge Boxengasse på Facebook her, samt blive medlem af vores Facebook-gruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses IndyCar- og Christian Lundgaard-fangruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses Christian Rasmussen-fangruppe her.

Boxengasse er også på Twitter, og du finder os lige her.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: