Jan Magnussen bekræfter Corvette-comeback til Texas og Sebring

Foto: Corvette Racing

Efter rygter og en skarp observation i FIA’s provisoriske deltagerliste til det kommende Lone Star Le Mans på Circuit of the Americas i Texas blev Jan Magnussen sat i forbindelse med et comeback til Corvette, som han ellers forlod med udgangen af 2019.

Den historie har vist sig at holde vand, for her til eftermiddag kan Jan Magnussen på Facebook offentliggøre, at han er tilbage hos Corvette Racing – i denne omgang for to løb i FIA WEC, hvor amerikanerne er til start i de to hjemme-løb på Circuit of the Americas og 1000 Miles of Sebring. Løb, der respektivt køres i februar og marts.

Jan Magnussen skriver i en kort udtalelse på siden, at han er glad for at være tilbage hos Corvette Racing, og at han gennem nogen tid har arbejdet sammen med sin tidligere arbejdsgiver om netop at skulle køre løb, som kan hjælpe teamet yderligere med udviklingen af den spritnye Corvette C8.R til den allerede igangværende sæson i IMSA Weathertech Sportscar Championship.

Samtidigt giver det Magnussen lejlighed til at køre løb i den C8.R, som han har været en vigtig del i udviklingen af:

– Selv tidligt i testfasen var jeg meget imponeret af ingeniørarbejdet og C8.R’s performance. Jeg glæder mig til at køre den igen – nu i et løb.


For Corvette Racing er deltagelsen i de to amerikanske VM-afdelinger en oplagt chance for at få vigtig viden hentet ind, forklarer Mark Kent, Chevrolet Director of Motorsports Competition til FIA WEC:

– Disse to løb giver os muligheden for at lære C8.R bedre at kende i duel med konkurrenter i verdensklasse. At have så erfarne Corvette-kørere som Jan og Mike i bilen vil give os en god mulighed for at kæmpe med om sejrene i den ekstremt konkurrencedygtige FIA World Endurance Championship.

Udover Jan Magnussen gør en anden tidligere Corvette-kører i form af Mike Rockenfeller også comeback til de to løb.

https://www.facebook.com/janmagnussen23/posts/3462727623798916

Magnussen tilbage hos Corvette Racing til amerikansk WEC-løb

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: