Afgørelsens time venter i ADAC TCR Germany for Martin Andersen og Hyundai Team Engstler den kommende weekend. Hyundai har allerede sikret sig mesterskabet for kørere, da Luca Engstler forleden sikrede sig den titel. 

Men for Martin Andersen er der fortsat masser på spil. I den samlede stilling bliver det som minimum en fjerdeplads – og derfor kan viborgenseren køre frit i weekenden. Samtidigt er der en ny opgave forude, for den nykårede tyske mester Luca Engstler kører ikke finaleløbet, da han er i aktion andetsteds. Derfor er det i stedet Andersen, som fører teamet an, når det går løs på Nürburgring i weekenden. 

Annonce:

– At skulle stå i spidsen er helt klart en fed mulighed at få her til sidst på sæsonen. Vi er godt kørt ind og er også ved at have styr på planerne for næste sæson, så vi skal til Nürburg og køre det, vi er der for – at køre os på podiet, forklarer Martin Andersen.

Opgaven er igen at få en tung bil til at danse – underforstået at Martin Andersen også kører årets finale med maksimal succesballast i bilen, nemlig 60 kilo. Det gør meget ved bilens opførsel og specielt sliddet på dækkene. Men Andersen er ikke alene om at have en tung racer med til Nürburgring, for den nærmeste konkurrent i mesterskabet, Eric Scalvini, har også 60 kilo strafvægt. 

– Jeg kommer igen til løb med en tung bil, men vi har vist, at vi godt kan få den til at køre med det. Den nærmeste konkurrent er stadig Eric Scalvini, og han har lige så meget vægt, så på den facon står vi også lige, forklarer Martin Andersen og tilføjer, at han har danset en lille regndans i håbet om, at Nürburgring leverer sit vante ustadige vejr.

– Jeg har danset en lille regndans, for jeg elsker at køre i regnvejr, og det er jo et vejr, man ofte ser på netop den bane. Vi har også et lidt anderledes program foran os, for vi kører to kvalifikationer fredag, som så gælder til løbene lørdag og søndag. Det bliver lidt specielt, for hvis man har en dårlig fredag, så bliver det rigtig skidt, og er den god, ja, så har man to gode kort på hånden til lørdag og søndag. Det bliver vigtigt, men vi er fuldt opsatte på at tage det i stiv arm, afrunder Martin Andersen. 

Løbene fra Nürburgring kan følges lørdag og søndag på www.adac-motorsport.de og på www.tvnow.de

Hyundai Team Engstler

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply