Michael Christensen præsenteret som del af Porsches nye Hypercar-satsning

Foto: Porsche AG

Byd velkommen til Porsches nye 963 LMDh-racer! Porsche er tilbage i toppen af sportsprototyper med LMDh-raceren, som vi over foråret har fulgt her på siden – og nu har bilen fået sit navn. Den nye 963 bliver indsat i både FIA WEC og i IMSA Weathertech Sportscar Championship i næste sæson.

Porsches nye hypercar bliver samtidigt opfyldelsen af en livslang drøm for Michael Christensen, der sammen med Kevin Estré, André Lotterer, Laurens Vanthoor, Matt Campbell, Mathieu Jaminet samt Dane Cameron og Felipe Nasr udgør Porsches trup til de nye biler.

Opfyldelsen af en kæmpe drøm

Michael Christensen siger i en pressemeddelelse fredag aften:

– Det er en kæmpe drøm, der går i opfyldelse. Porsche er det mest vindende brand i topklassen i sportsvognsracing, så at skulle køre i en Porsche-prototype er kæmpe stort for mig. Jeg har været tilknyttet Porsche, siden jeg startede som juniorkører i 2012, og selvfølgelig er jeg stolt over, at være udtaget til at skulle repræsentere Porsche i topklassen. Den indsats, jeg skal levere som racerkører. er ikke anderledes end den, jeg i dag leverer i GT-racing, hvor bilerne er meget fysisk udfordrende at køre. Men det bliver fedt at køre en hurtigere bil og kunne kæmpe med om den generelle sejr, hvor prestigen selvfølgelig også er meget større. Kørersammensætninger og hvilke serier de forskellige kørere skal deltage i, er endnu ikke besluttet, men jeg ved selvfølgelig godt, hvad jeg drømmer om, lyder det lidt kryptisk fra Michael Christensen.

Bilen er udviklet sammen med Penske Motorsport og blev her til aften præsenteret på Goodwood Festival of Speed. Projektet bliver drevet fra to lokationer – den kommende satsning i FIA WEC drives fra Mannheim i Tyskland, mens IMSA-bilerne får base hos Penske Motorsport i Mooresville, North Carolina.


Husk, at du får alt om årets Le Mans her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/ , så er du opdateret!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: