Aston Martin har efterhånden i nogle år manglet på gridden i IMSA Weathertech Sportscar Championship, men nu er det britiske mærke tilbage – og det giver Nicki Thiim chancen på Daytona i slutningen af januar.

Det bliver i GT Daytona-klassen for Heart of Racing GT Daytona, som vil køre hele sæsonen med Alex Riberas og Roman de Angelis på holdet hele sæsonen, mens Thiim i første omgang er på holdet til Rolex 24 at Daytona. Riberas kørte i fjor fire løb med Moorespeed, mens de Angelis kørte Rolex 24 for Audi-teamet WRT.

Annonce:

På Daytona er holdejer Ian James desuden til start i bilen også. Til Motorsport.com siger han:

– Jeg er glad for, at jeg stadig skal køre, og er samtidigt enormt taknemmelig for, at Aston Martin har lånt Nicki ud til os. Hans viden og erfaring med bilen vil blive en kæmpe hjælp.

Aston Martin kommer desuden ikke kun med Ian James’ team, men stiller også med en fabriksbil, som det allerede er annonceret, at Paul Dalla Lana, Ross Gunn, Mathias Lauda og Pedro Lamy skal dele.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply