Patrik Matthiesen vender tilbage til British GT

Foto: British GT

Patrik Matthiesen har i lighed med rigtig mange kolleger gået og trippet for at få gang i sæsonen – og nu er alle planer på plads.

Så meget, at sønderjyden netop har været i England for at køre de sidste tests frem mod sæsonpremieren i British GT. Egentlig var planen en anden, SRO-organiseret serie i form af GT4 European Series, men coronapandemien tvang også Matthiesen og HHC Motorsport til at revidere deres sæsonplaner.

Derfor bliver det nu Matthiesen og et spændende, engelsk talent i form af McLaren-akademikører Jordan Collard, som skal dele HHC Motorsports anden McLaren i GT4. Jordan er søn af Rob Collard, kendt fra sit mangeårige engagement i BTCC – og Collard senior er endda også med i British GT.

Patrik Matthiesen er tilbage hos HHC Motorsport i British GT. Senest kørte han for det engelske hold i 2018, hvor de kørte Ginetta G55 GT4 – siden har man skiftet til McLaren 570S GT4. Foto: BritishGT

For Matthiesen er det samtidigt tilbage til HHC Motorsport, som han senest kørte for i 2018. Til BritishGT.com siger han:

– Det har været en lang venten på sæsonstarten, og jeg har måttet ændre mine planer undervejs, men jeg kan ikke vente på at vende tilbage til British GT. Det er altid seriøst konkurrencedygtigt ræs, og jeg er sikker på, at vi kan være med helt fremme i GT4, hvor McLaren-raceren har vist sig at være et stærkt kort. At arbejde med Jordan på det her vil samtidigt være en kæmpe styrke, for han kender bilen rigtig godt fra i fjor. Jeg er sikker på, at vi vil kæmpe med om sejrene. Samtidigt er det skønt at være tilbage hos HHC, som jeg kørte for i 2018, så jeg er sikker på, at vi sammen får en succesfuld sæson.


Sæsonen åbner på Oulton Park den 1-2. august.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: