Dobbeltpodie til Bastian Buus på Zandvoort

Max Mayer, Bastian Buus (DK), Allied Racing, Larry ten Voorde (NL), Team GP Elite, Laurin Heinrich (D), SSR Huber Racing, Porsche Carrera Cup Deutschland, Zandvoort 2022
Foto: Porsche AG

Bastian Buus har fået godt med vind i sejlene i de forskellige Carrera Cup-serier, som den unge koldingenser kører i år. Forrige weekend tog han sæsonens første sejr, da Carrera Cup Deutschland gæstede Imola og blev også historiens næstyngste løbsvinder i Carrera Cup Deutschland ved den lejlighed.

I den nu forgangne weekend kørte serien videre på hollandske Zandvoort, hvor det over to afdelinger blev til henholdsvis en tredje- og en andenplads, hvilket samlet set har sendt Buus op som nummer tre i kampen om det tyske mesterskab.

Porsche 911 GT3 Cup, Bastian Buus (DK), Allied Racing, Porsche Carrera Cup Deutschland, Zandvoort 2022

– Det var en fantastisk weekend, selvom det ikke blev til en sejr som i sidste weekend. Vi er på pointjagt, og to podiepladser er virkelig godt for mesterskabet. Samtidig er det et bevis på, at vi er nået frem til et rigtig godt setup, og at vores hårde arbejde giver gode resultater. Vi er nu halvvejs i sæsonen, og det føles rigtig godt at krydse midtvejsmærket af på en tredjeplads i mesterskabet. Teamet er glade, og nu handler det bare om at holde momentet højt og fortsætte arbejdet. Vi har fire afdelinger og otte løb endnu, og med den energi, vi har oparbejdet, er jeg sikker på, at der venter os flere podier, lyder det fra Bastian Buus.

Mens der er dømt sommerpause i Porsche Carrera Cup Deutschland, så stikker Bastian Buus videre til England og Silverstone næste weekend, hvor han kører Porsche Mobil 1 Supercup for BWT Lechner Racing. I Porsche Mobil 1 Supercup er Bastian Buus aktuelt sekser i mesterskabet.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: