Christian Rasmussen skifter til HMD Motorsports i Indy Lights i 2023!

Foto: Chris Owens/Penske Entertainment

Christian Rasmussen skifter i 2023 Andretti Autosport ud med Dale Coyne Racing HMD Motorsports, til den kommende sæson i Indy Lights. Det oplyser holdet i en pressemeddelelse torsdag eftermiddag dansk tid.

Christian Rasmussen havde i år debut i serien efter han i fjor vandt Indy Pro 2000, IndyCar’s svar på Formel 3, men 2022 blev langtfra det ønskede år for danskeren der nu skifter hold men er klar til mere Indy Lights i 2023.

– Jeg er glad for at få et års racerløb mere i Indy Ligts, og jeg ser frem til at køre for HMD Motorsports. Jeg lærte meget i min rookiesæson sidste år og jeg fik også vundet et par sejre. Jeg ser frem til at arbejde med alle hos HMD Motorsports også min nye ingeniør Yancy Diotalevi. Vi satser på at køre vores to første testdage senere på måneden, fortalte Rasmussen ovenpå annonceringen.

Rasmussen blev den fjerde ud af i alt otte kørere som er præsenteret hos HMD Motorsports.

– Jeg er sikker på Christian er med i mesterskabskampen når han sidder i en af vores biler. Han kommer ud af 2022 med et par sejre, god fart over mange løb og nu med et helt års erfaring, så vi har høje forhåbninger for Christian, tilføjer Mike Maurini som er sikker på 2023 mesteren skal findes hos dem.


Vil du gerne følge med i præcis Christian Rasmussens færden i USA kan du følge med i denne gruppe, https://www.facebook.com/groups/christianrasmussenroadtoindy.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasseog på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: