Indy NXT: Christian Rasmussen med fantastisk udgangpunkt til mesterskabstitlen

Foto: Penske Entertainment: Chris Owens

Som det blev skrevet i vores optakt så er Christian Rasmussen snublende tæt på at kunne kalde sig Indy NXT mester, og den titel kom blot nærmere i dagens to kvalifikationer.

Da der køres to løb denne weekend, et i aften kl. 21:25 dansk tid og igen i morgen 18:50, så skulle feltet naturligvis præstere på tværs af to kvalifikationssessioner her til aften. Til dette formåede Christian Rasmussen at sikre sig anden hurtigste tid til løbet om en time samt pole position til løbet i morgen aften. Dermed har han altså et fantastisk udgangspunkt til at sikre sig titlen på Laguna Seca Raceway denne weekend, som ligeledes et sæsonafslutningen for den amerikanske feederserie til IndyCar.

Danske Rasmussen har allerede taget fire sejre i denne sæson, kan han mon tage en femte og måske sjette inden årets sidste ternede flag?

Omgangen, der gav Christian Rasmussen pole position, var i øvrigt den hurtigst kørte på Laguna Seca i Indy NXT (også i den tid, hvor serien har heddet Indy Lights). Omgangstiden lyder på 1.11.7225.

Se med kl. 21.25!


Streamingsiden IndyCar Live transmitterer direkte fra NBC sports, og med en ganske gratis og lovlig bruger kan du overvære en eminent dækning under dansk internet. Alle Indy NXT’s sessioner kan ses på IndyCar Live.

Hvordan følger du NTT IndyCar Series?

Hvis din interesse også fanger motorsport generelt, så kan du følge Boxengasse på Facebook her, samt blive medlem af vores Facebook-gruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses IndyCar- og Christian Lundgaard-fangruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses Christian Rasmussen-fangruppe her.

Boxengasse er også på Twitter, og du finder os lige her.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: