Hvis man har fulgt Christian Lundgaard på de sociale medier, så ved man, at han har brugt juledagene på at rejse til USA og integrere sig, inden han om ca. 1,5 måneds tid sætter sig bag rattet i den ene af de tre Rahal Letterman-racere, og kører sin første løbsweekend som officiel Indycar-kører.

Mandag var teamet på Sebring International Raceway, hvor de afholdte årets første testdag. Normalt er testdagene ikke det vi fans får størst indblik i. Dog har både Rahal Letterman-teamet og Christian Lundgaard lagt lidt (levende) billeder op på de sociale medier fra testdagen på Sebring.
I artiklen her har vi samlet lidt af det gode fra Rahal Lettermans Twitter-konto.

Annonce:

I en video fra teamets Twitter-konto siger Lundgaard lidt om sin første test som officiel Indycar-kører.

Christian Lundgaard fik også et kamera med ombord på raceren. Her er en video fra en enkelt omgang på Sebring International Raceway.

En tur i pitten skal gerne være en kort fornøjelse.

En omgang ombord!

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.

Annonce:

Forfatter: Johan Moestrup

Jeg er en 17-årig tiendeklasses-elev med kæmpe passion for motorsport. Mit fokus på Boxengasse er formel-bilerne, men jeg er også stor fan af IMSA, WEC og ELMS.

Leave a Reply