Marco Sørensens crash på Le Mans i den forgangne weekend får nu følger flere steder i nordjydens kalender. Ved uheldet skadede han sin ene fod og fik en hjernerystelse, og således er Marco Sørensen ikke til start i den kommende weekend, når British GT gæster Donington Park i England.

Danskeren skulle have kørt med Andrew Howard i Beechdeans Aston Martin Vantage GT3, men Sørensen er ikke på startlisten i weekenden, melder Aston Martin Racing i en pressemeddelelse. Som afløser er valget faldet på en anden Aston Martin-fabrikskører, nemlig Ross Gunn, som også tidligere har kørt sammen med Andrew Howard.

Annonce:

– Som anbefalet af lægerne, så har Marco Sørensen trukket sig fra weekendens runde af British GT på Donington Park, da han fortsat arbejder på at komme tilbage efter sit uheld på Le Mans. Marco fik en mindre hjernerystelse og en mindre skade i den ene fod i afkørslen søndag morgen. Han ventes at være tilbage snart, og er til start i FIA WEC’s prolog, der køres i juli.

Årsagen til Sørensens voldsomme afkørsel er endnu ikke klarlagt, men der har været hentydninger til at den Balance of Performance-justering, som Aston Martin Racing fik efter kvalifikationen, har påvirket dækkene i negativ grad. Da #95 ramte muren blev Marco Sørensen udsat for hele 40G.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply