Fem af fem for Martin Andersen: Fortsætter stimen i ADAC TCR Germany

Foto: Marco Meumann/Team Engstler

Martin Andersen tog med en ny podieplacering sin femte af slagsen lørdag eftermiddag på Salzburgring i ADAC TCR Germany.

Andersen kom bedst fra start fra sin position som nummer to og åbnede løbet med at føre, men måtte siden lukke teamkammeraten Szymon Ladniak forbi. Honda-racerne har indtil videre i denne weekend kæmpet lidt med topfarten på den ultrahurtige, østrigske bane, og derfor blev løbets taktiske oplæg også af den lidt mere afventende slags, forklarer Martin Andersen:

– Jeg fik sat en fantastisk start og kom virkelig godt afsted – men topfarten var lidt en udfordring på lige min bil. Jeg manglede 5-6 km/t på toppen, og Szymon kørte jo stærkt, så det var helt fint at kunne ligge lidt i slipstrømmen i stedet. Det er sindssygt varmt hernede, så det blev hurtigt et tema at spare lidt på dækkene, og det lykkedes heldigvis rigtig godt, fortæller Martin.

Foto: Marco Meumann/Team Engstler

Facit blev efter et hårdt heat en andenplads. ROJA Motorsports unge håb, René Kircher, bød op til fight mod løbets slutning, men det lykkedes viborgenseren at hive andenpladsen i land – og ikke mindst en god pointhøst.

– Der skal stabile point til hele vejen i det her game, så jeg er super fint tilfreds med en andenplads i dag. Kircher kørte virkelig stærkt til sidst og fik de sidste fem omgange til at føles som en evighed, men jeg fik det hevet i land og tog en omgang meget vigtige mesterskabspoint, konstaterer Martin Andersen.


Foto: Marco Meumann/Team Engstler

Søndag går det løs med en ny omgang ADAC TCR Germany på Salzburgring. Kvalifikationen køres 09.30, mens der fra 13.45 blændes op for weekendens andet race.

Foto: Marco Meumann/Team Engstler
Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: