Toyota erstatter Fernando Alonso med Brendon Hartley

Foto: Toyota

Fernando Alonso er på vej mod nye udfordringer efter årets Le Mans, og derfor har Toyota Gazoo Racing været ude at hente en erstatning ind. Det bliver med særdeles erfarne kræfter, for den tidligere F1-kører, dobbelte verdensmester i WEC og 2017-vinder af Le Mans, Brendon Hartley er nemlig blevet japanernes valg til at erstatte Alonso.

Alonsos sidste optræden for Toyota i WEC i denne omgang bliver således ved årets Le Mans, hvor han med Sébastien Buemi og Kazuki Nakajima skal forsøge at gentage sidste års triumf, som blev Toyotas første sejr på Le Mans, og blot den anden i historien til en japansk producent.

Brendon Hartley er dermed tilbage i den helt skarpe ende af WEC:

– Stor tak til Toyota for den her mulighed. Jeg ved, hvor professionelle og motiverede det her team er efter de år, jeg selv konkurrerede mod dem i WEC, og jeg er meget glad for at kunne tilslutte mig dem nu. Jeg kommer tilbage til WEC som en stærkere kørere efter min erfaring i F1, og jeg ser frem til at komme ud at bygge et samarbejde med mit nye team. Jeg kan ikke vente med at komme bag rattet i TS050’eren – de første tests kan ikke komme hurtigt nok, forklarer newzealænderen.

Toyota skriver i deres officielle pressemeddelelse deres tak til Fernando Alonso for hans bidrag til den historiske indsats i WEC. Nu vil Alonso forfølge nye mål:


– Jeg har nydt at være en del af Toyota Gazoo Racing i WEC, men kapitlet er ved at være ovre. At vinde Le Mans var et kæmpe højdepunkt for mig i min jagt på ‘the triple crown’, og jeg vil altid huske den sejr vi tog samlet som et hold sidste år. Nu er tiden kommet til nye udfordringer, og der er mange spændende muligheder at forfølge med Toyota. Jeg ønsker Brendon alt det bedste, siger han.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: